Domenii de activitate

Oferta noastră de leasing pentru dumneavoastră. Informaţi-vă asupra gamei largi de servicii pe care le oferim. Atât în vederea realizării investiţiilor dumneavoastră în ţară ori in străinătate, cât şi în susţinerea activă a activităţilor dumneavoastră de vânzări – IKB Leasing are o soluţie pregătită.

Leasing industrial
IKB Leasing este o companie dinamică, care şi-a câştigat renumele prin competenţă şi flexibilitate. Consultanţii noştri gândesc în mod antreprenorial. Ei dezvoltă împreună cu dumneavoastră un concept de leasing bazat atât pe necesităţile dumneavoastră, cât şi pe specificul investiţiei dumneavoastră. Investiţi cu IKB Leasing – calea cea mai bună.

Vendor leasing
Pentru majoritatea producătorilor şi distribuitorilor de echipamente leasingul a devenit un instrument esenţial în procesul de vânzare. Eficienţa acestui instrument poate creşte şi mai mult alături de partenerul corect. De aceea, argumentul decisiv în cadrul multor discuţii de vânzări se numeşte din ce în ce mai des: IKB Leasing!

Leasing auto
Doriţi să investiţi în autovehicule noi? Nicio problema. Indiferent de numele producătorului, daca cerinţele companiei o impun, există oricând posibilitatea înlocuirii autovehiculului. În plus, contractul de leasing este completat prin oferte avantajoase de asigurări.

Internaţional
Doriţi să investiţi şi în alte state europene sau vindeţi acolo echipamentele dumneavoastră? Prin companiile noastre din Germania, Austria, Franţa, Polonia, Ungaria, Cehia, Slovacia şi Rusia, vă stăm la dispoziţie în fiecare din aceste ţări. În plus, în multe alte ţări europene, dispunem de o reţea extinsă de parteneri de renumiţi, care oferă leasing.

Sale-and-lease-back
Vindeţi companiei IKB Leasing un bun din activul dumneavoastră şi folosiţi-l mai departe prin contract de leasing. Astfel, puteţi mobiliza rezerve şi genera în acelaşi timp noi lichidităţi. Dumneavoastră păstraţi dreptul de folosinţă al bunului.

Formalităţi vamale şi asigurări
La cererea dumneavoastră, preluăm formalităţile vamale pentru utilajele si echipamentele importate si ne ocupăm de asigurările necesare. Astfel, puteţi fi siguri că formalităţile se vor desfăşura într-un mod rapid, sigur şi simplificat.